Beltéri ajtók, faajtók

A lakás stílusához szervesen illeszkedő beltéri ajtók kivitelezése, beépítése. Kulcsos, vagy biztonsági zárral készített ajtók igény szerint bármelyik faanyagból.

ablakcsere | faablak | bejárati ajtó | oldaltérkép


Az Adobe Flash Player szükséges az oldal teljes tartalmának megtekintéséhez.

Beltéri ajtók

A beltéri ajtók, amik a hálót, fürdőszobát, gyerekszobát, wc-t, stb választják el a lakás többi részétől általában illeszkednek a lakás stílusához, egységéhez, mindig egyedi igények szerint készülnek. A nyílászárók között a beltéri ajtóknál látható a legnagyobb forma, szín, anyagbeli változatosság.
Lehet ajtónk klasszikus teli kazettás, üveges, szögletes, íves, furnérozott... stb. Az ajtók készülhetnek egy, vagy kétszárnyú kivitelben, de toló és harmonika vasalattal is.

Ajtóinkat az Ön igényei szerint csaknem bármely faanyagból legyártjuk. Az ajtók többnyire utólag beépíthető tokkal készülnek melyek formavilága a megrendelő igényeihez igazodik. Alapáron 12 cm-es falvastagsághoz gyártjuk ajtóinkat, de tokbéléssel, bármely (akár 50-60 cm-es) falvastagsághoz elkészítjük az ajtót.

Alapesetben ajtóinkat kulcsos, vagy WC bevésőzárral szereljük, de készülhetnek többpontos biztonsági zárral, cilinder betéttel. 3 dimenzióban állítható pántokat használunk, ennek köszönhető az ajtók precíz beállítása és hibamentes működése. Minden ajtót gumitömítéssel látunk el, ami puhább csukódást és jobb légzárást eredményez. Ajtóinkat küszöb nélkül szállítjuk, de igény esetén utólagosan keményfa, vagy fémküszöbbel látjuk el a nyílást.

Mindig a megrendelő igénye szerint üvegezzük ajtóinkat, katedrál, biztonsági, homokfújt, csiszolt, vagy ólom, ill. tiffany üveggel.

A felületkezelés üzemünkben Milesi felületkezelő rendszerrel történik. A több rétegű bútor minőségű felületkezelés lehet matt, selyem-, vagy magasfényű.