Minőségi fából készült bejárati ajtók igény szerint választható faanyagból

Get the Flash Player to see this player.

Bejárati ajtók

A bejárati ajtó az első, amivel egy lakásba lépvén szembe találjuk magunkat. Megjelenése szerves része az épület küllemének, és árulkodik a lakók ízlésvilágáról. Ezért bejárati ajtóink szinte kivétel nélkül egyedi formatervezés és igény szerint készülnek.

A bejárati ajtóknál esztétikai és műszaki szempontból egyaránt meghatározó jelentőségű a felhasznált faanyag fajtája és minősége. Ajtóink döntő többségét hossztoldott borovifenyőből készítjük, emellett jelentős mennyiségben gyártunk termékeket toldásmentes anyagból, luc- és vörösfenyőből, tölgyből, merantiból, illetve egyedi igény szerint a piacon megtalálható bármely más – műszaki tulajdonságaiban és minőségében megfelelő – fafajból. Az erős kültéri igénybevételnek kitett homlokzati nyílászárókhoz kizárólag három rétegben ragasztott, vagy szendvicsszerkezetű, a felületén toldásmentes (Eu. szabvány 68 mm vastagságú), hibamentes faanyagot használunk, amely szavatolja vetemedésmentességet.

Napjaink korszerű vasalatrendszerei amellett, hogy kényelmes és biztonságos működtetést tesznek lehetővé, az ablakok, ajtók az épületek külső behatolással szembeni biztonsági elvárásainak is megfelelnek. A világ vezető vasalatgyártói, a Roto Frank AG, valamint a Siegenia-Aubi KG. termékei, lehetővé teszik, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően szereljük fel nyílászáróinkat. Az ajtók felszereltségéhez különböző biztonsági fokozatú (3-, 5-, többpontos, két cilinderes... stb) vasalatok választhatók.
Ajtóinkat 3 dimenzióban állítható pántokkal szereljük, ami záloga a hosszú ideig tartó zavarmentes működésnek.

Üvegezett bejárati ajtóinkat alapáron 26 mm vastag K=1,3 W/m2K , az Euro-Extra-78 ajtókat pedig 36 mm vastag 0,7W/m2K hő átbocsátási tényezőjű víztiszta, vagy katedrál üvegezéssel szereljük fel.

A nyílászárógyártásban a faanyag tartóssága és az esztétikusság szempontjából is a kifogástalan végeredmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű felületkezelés. Ez egy széles palettából tetszőlegesen kiválasztott színben történhet lazúros rendszerrel, ami kihangsúlyozza a fa mintázatát, vagy fedőfestékkel, ami lefedi a fa mintázatát. A felületkezelés üzemünkben Milesi Hydrochrom felületkezelő rendszerrel történik. A 4 rétegű bevonatnak köszönhetően az ajtók ellenállnak a kártevőknek és felkészülnek a hosszú távú kültéri igénybevételekre.